Jorden rundt på 4 måneder

We are going to: Brazil Bolivia Guatemala Miami/Orlando Fiji Australia - Sydney Thailand

Wednesday, August 30, 2006

Så er det på tide med en liten oppdatering igjen.
Vi har en del under kontroll nå, som dere sikkert har fått med dere, men enda er det ting som er usikkert. Oppholdet vi trodde var ordnet i Rio, viste seg å bli vanskeligere enn vi trodde. De vi skulle bo hos hadde ikke muligheten til å ha oss der alikevel, men tilbudde oss å ta inn på et hotel i nærheten slik at de kunne vise oss rundt om dagene. Vi håper på å få ha kontakt å møte denne familien når vi er i Rio, men vi er ikke fristet på å bo på hotel til 300kr natten, det blir litt i dyreste laget. Vi satser på å snart finne noe annet.

I dag har vi skrevet mail til Barnehjemmet vi skal til i Sao Paulo, dette gleder vi oss veldig til. Vi får alltid fort svar på våre mailer og har nå god kontakt med dem. Vi har også tatt kontakt med misjonsalliansen i Bolivia for å sjekke at alt er slik det skal, Sos barnebyer og indianerne i Guatemala. Nå er det bare å venter på svar:)

På søndag som kommer skal vi sette oss ned og gå gjennom alt, dvs at neste uke kommer en skikkelig oppdatering over hvordan ting virkelig ligger an.

Det er ganske rart å tenke på hvor fort dette siste året er gått og at det nå bare er fire månder igjen:)

1 Comments:

At 2:03 AM, Blogger sunshine said...

E d seriøst bare fire måneder igjen :O HÆÆÆÆÆÆÆ!!! hva skjer a?? Dokke komme jo snart :D:D:D:D Så ufattelig kult!!! GLEDE MEG MASSE

 

Post a Comment

<< Home